Guangdong Sevenplusz Industrial Co., Ltd.

Νέα

Πλεονεκτήματα της συσκευασίας κυψέλης
Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-02-04 10:41:37  Hits: 10

1. Τα προϊόντα συσκευασίας κυψέλης είναι ανθεκτικά και τα χαμηλά κόστος

blister προϊόντα συσκευασίας είναι ανθεκτικά σε υψηλή θερμοκρασία, έχουν ισχυρή ευελιξία, αντοχή στην πτώση και αντίσταση πίεσης και η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 10 φορές αυτή των προϊόντων ξύλινης συσκευασίας και η μακρά τους Η ζωή της υπηρεσίας εξοικονομεί το κόστος της εφοδιαστικής και της αποθήκευσης των προϊόντων.

2. Τα προϊόντα συσκευασίας φυσαλίδων χρησιμοποιούνται ευρέως, προσαρμόσιμα τα προϊόντα συσκευασίας συσκευασίας

blister είναι ευπρόσδεκτα από πολλές επιχειρήσεις λόγω του ευρέος φάσματος χρήσης τους. Τα προϊόντα συσκευασίας χοντρών φύλλων φουσκάλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξαρτήματα αυτοκινήτων, αξεσουάρ υλικού και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, τα προϊόντα συσκευασίας λεπτών φύλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιατρικά, καλλυντικά και άλλα ελαφρά χημικά βιομηχανία, διαφορετικά προϊόντα που χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά πλαστικού, καθιστώντας αποκλειστικά συσκευασίες προϊόντων , ισχυρή επαγγελματική απόδοση, δεν είναι εύκολο να προκαλέσει σύγχυση.

3. Τα προϊόντα συσκευασίας κυψέλης μπορούν να ανακυκλωθούν, έχουν μια ισχυρή προστασία του περιβάλλοντος

blister ότι τα προϊόντα συσκευασίας μπορούν να ανακυκλωθούν, τα χρησιμοποιημένα προϊόντα συσκευασίας κυψέλης μπορούν να ανακυκλωθούν σε σωματίδια που τα περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται, τα οποία σε κάποιο βαθμό μπορούν να ανακυκλωθούν μειώνει την ποσότητα των βιομηχανικών αποβλήτων και το αντίστοιχο κόστος διάθεσης αποβλήτων, σύμφωνα με την εθνική έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

4. Εύκολη μεταφορά, εξοικονομώντας κόστος μεταφοράς

blister Τα προϊόντα συσκευασίας παράγονται σύμφωνα με το ανοιχτό καλούπι, κάθε αυλάκωση έχει σχεδιαστεί ανάλογα με την εμφάνιση του προϊόντος, καθιστώντας το προϊόν πιο σταθερό στη διαδικασία του κύκλου εργασιών και της μεταφοράς, Και δεν είναι εύκολο να υποστεί βλάβη από εξωτερικές δυνάμεις. Σε σύγκριση με τις μεταλλικές και ξύλινες παλέτες, τα προϊόντα συσκευασίας κυψέλης είναι ελαφρύτερα σε βάρος, οπότε είναι ευκολότερο και πιο βολικό να τα μεταφέρετε και να μειώσετε το βάρος και το κόστος μεταφοράς.


Προηγούμενος: Η κατάσταση ανάπτ...

Επόμενο: Ανάλυση της τρέχο...